Skorstens- & Ventilationsmästarna

Se över er ventilation!

Från och med 2004 har varje fastighetsägare ansvar för att rengöra imkanalen i köket, och vidta åtgärder för att förebygga brand, något som sotaren tidigare kom och gjorde per automatik. Rengöring behövs fortfarande utföras enligt lag om skydd mot olyckor. 2003:778 (Kapitel 2 §2). 

Vi på SVM har lång erfarenhet inom ventilation och sotning och när vi rengör kökskanalen kontrollerar vi även övrig ventilation så att den är tillfredsställande. Skulle den inte vara det så ges förslag på förbättringsåtgärd. Vid beställning av vår totalrensning (2) så bjuder vi på en luftflödesmätning med protokoll.


Just nu har vi erbjudande med följande priser:

1. Rengöring av imkanal (Kökskanal) 800 SEK inkl. moms**

2. Totalrensning oavsett fläktsystem 1350 SEK inkl. moms**

3. Luftoptimering* (injustering av luftflöden) 500 SEK inkl. moms**

*Gäller fläktstyrd ventilation **Efter ROT-avdrag

Beställ här …

Kontaktuppgifter:

Vid ROT-avdrag uppge personnummer samt fastighetsbeteckning nedan:

Val av tjänster:

Alternativ 3. Luftoptimering (injustering av luftflöden) gäller fläktstyrd ventilation och efter totalrensning. Kan endast väljas tillsammans med ovan alternativ 2:

Skulle något inte fungera vänligen kontakta oss med ett vanligt mail på mail@svm.nu Glöm ej ange vilka alternativ av  1 och 2 som ni önskar ha utfört. Notera att alternativ 3 kan endast väljas tillsammans med alternativ 2.

Skorstens- & Ventilationsmästarna • Florettgatan 27 B • 254 67 Helsingborg

070-567 95 80mail@svm.nu

Instagram @
Facebook
Twitter @

Skorstens- & Ventilationsmästarna

Florettgatan 27 B
254 67 Helsingborg

070-567 95 80

mail@svm.nu

OK

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.